Tjek af usikre gravsten

Trygg Aps er den eneste virksomhed i branchen, der tilbyder en komplet 25-års garanti, der også dækker hvis gravstenen bliver skubbet af trærødder eller anden beplantning samt sunkne kistegrave.

Vi på Trygg AB erbjuder tjänsten inventering av gravstenars säkerhet

Tjek af usikre gravsten

Siden 2015 har vi tjekket over 100.000 gravsten i Danmark og Sverige. Vi rapporterer hver eneste usikker sten i vores digitale system ”Checkproof”.

Gængse spørgsmål: 

Hvem tjekker gravstenene?

Alle gennemgange af kirkegården / tjek gennemføres at Lisette Jespersen, som er den ansvarlige for Trygg Aps og derved har alt kontakten mv. med vores kunder,  og af Andreas Sundbom, ejer af Trygg Aps & Trygg AB (Sverige) som har arbejdet med gravstenssikkerhed og gennemgang af kirkegårde siden 2013 og som 
personligt har tjekket over 100.000 gravsten i Danmark og Sverige.

Checkproof – digital rapportering

Alle step i processen dokumenteres i vores sikkerhedsapp ”Checkproof”. Vi tager billeder af hver usikker gravsten og dokumenterer alt der er relevant for sikringen.

Efter gennemgangen sendes alle disse informationer til jer i excel og evt. PDF format, med billeder, gravstedsnummer, evt. navn og en fast pris for sikringen.

Faste priser

Samtidigt med at vi rapporterer de usikre gravsten i vores system, angiver vi også en fast pris for sikringen af den givne gravsten. Dette tilbud kan i, hvis i ønsker, sende videre til gravstedejeren som en hjælp til dem, hvis de ønsker vores hjælp med at sikre deres gravsten. Dette er selvfølgeligt helt frivilligt, og er blot en service der kan gøre det lettere og mere håndgribeligt for gravstedsejerne, at finde en virksomhed med høj kvalitet, garanti på arbejdet og fornuftige priser.

Brevet til gravstedsejerne

Hvis i ønsker, kan vi også komme med forslag til udformningen og indholdet af brevet til gravstedsejerne. Vi har arbejdet sammen med flere kirkegårde og har god erfaring med hvad der er godt at skrive, for at gøre administrationen lettest for jer og mindste antallet af opkald i modtager efter brevet er sendt.