Vi er Trygg Aps

Trygg Aps er den eneste virksomhed i branchen, der tilbyder en komplet 25-års garanti, der også dækker hvis gravstenen bliver skubbet af trærødder eller anden beplantning samt sunkne kistegrave.

Lisette - Kyrkoantikvarisk ersättning

Administrative direktør & belysningskonsulent. 

Lisette Jespersen

Startede hos Trygg Aps da det blev grundlagt i 2017, som den ansvarlige for det danske marked. Sidenhen har Lisette også været med til at tjekke en masse gravsten i Sverige og administrerer det digitale system, Checkproof for alle 3 virksomheder. Er nu også belysningskonsulent og rådgiver kirker/kirkegårde med at få den bedst mulige belysning baseret på deres ønsker. 

Andreas - Vi erbjuder renovering av kallmur

Entreprenør, stifter, gravstenssikkerhed & vedligeholder

Andreas Sundbom 

Startede i kirkegårdsbranchen i foråret 2013 hos Edurus AB, som ansvarlig for monteringen af nye gravsten. Startede Trygg AB i 2015, Trygg Aps i 2017 og Trygg Entreprenad AB i 2020. 

Andreas har en stor passion for at pleje og udvikle den kristne kulturarv. 

Halvdelen af tiden finder man Andreas på en kirkegård, hvor han enten tjekker eller sikre gravsten, laver opmålinger, besigtiger opgaver o.l. eller holder møder og den anden halvdel af tiden finder man ham på kontoret. 

Brian - säkring av gravsten

Sten- og billedhugger & smed

Brian Sibola

Er Dansk stenhugger og smed med over 30års erfaring og har arbejdet sammen med Trygg siden 2016. Brian er ansvarlig for alt nyt granit og ny produktion af jernhegn, herunder også reservedele til eksisterende hegn, for Trygg. Brian er autoriseret stenkonservator. 

Brian er involveret i renoveringen af ​​facaden på Stockholm Slot som en del af det danske stenhuggerteam, der med sin ekspertise kunne bistå svenskerne i det største renoveringsprojekt af en kulturhistorisk bygning.