Kulturhistoriske gravsteder

Trygg Aps er den eneste virksomhed i branchen, der tilbyder en komplet 25-års garanti, der også dækker hvis gravstenen bliver skubbet af trærødder eller anden beplantning samt sunkne kistegrave.

Trygg AB säkring av kulturhistoriska gravstenar

Sikring af kulturhistoriske gravsten

Et gravsted kan være værdifuldt af flere årsager; der kan være en interessant titel, en anderledes indskrift, eller det kan være en betydningsfuld person, som er begravet på netop det gravsted. Gravstedets form og typen af sten der er benyttet / måden hvorpå den er forarbejdet, samt alderen af gravstedet er ligeledes faktorer, som har indflydelse på den kulturhistoriske værdi. Et kulturhistorisk gravsted skal bevares på bedst mulige vis og gerne i samarbejde med Nationalmuseet og Kulturministeriet om nødvendigt.

Trygg er eksperter i kulturelle gravsteder, og der hviler et stort ansvar på vores skuldre, når i giver os jeres tillid til at sikre og bevare disse fantastiske gravsteder. Disse kulturhistoriske gravsteder kan variere meget, nedenfor ses eksempler på nogle af de meste interessante gravsteder vi har haft æren af at bevare.

 Et kulturhistorisk gravsted skal bevares på bedst mulige vis og altid i samarbejde med kirkegården og nationalmuseet / kulturministeriet om nødvendigt. 

En af de smukkeste gravsteder på Norra Vrams Kirkegård er blevet restaureret til sin oprindelige stand takket være samarbejdet med Trygg og Andreas som har lavet en fantastisk restaurering. Tak for et godt samarbejde.

Kristofer Johansson, kirkegårds- & ejendomschef, Bjuvs församling (”sogn”), Sverige

Virkeligt fantastisk arbejde I udførte med denne restaurering, det var herligt at følge med i.

Karin Hernborg – Antikvarie, Regionmuseet Skåne, Sverige