Kirkegårdsbelysning

Overvejer i ny eller opgradering af jeres udendørsbelysning af kirken og kirkegården? Så lad os hjælpe!

Trygg Aps tilbyder udendørsbelysning til kirker og kirkegårde

Udendørsbelysning til kirker og kirkegårde

Vi har 2 spændende opgaver planlagt for første halvdel af 2022 i Danmark og Sverige og en masse projekter på tegnebrættet som er i planlægningsfasen. 

Overvejer I selv at få lavet belysning eller opdateret den eksisterende udendørsbelysning af jeres kirke og kirkegård? Så book en uforpligtende demonstration med vores lyskonsulent, Lisette, som kan vise jer alle de muligheder der er. 

Svenskfremstillet solcellebelysning til kirkegårde, parker og lignende miljøer.

Trygglampen

Trygglampen er svenskfremstillet solcellebelysning til kirkegårde, parker og lignende miljøer. Dette unikke solcellesystem har diskrete solceller og er udvikler til vores nordiske klima, med få timers sollys om vinteren. Lamperne aktiveres ved bevægelse, hvilket skaber lys og tryghed for forbipasserende. Solcellebelysningen er intelligent, hvilket betyder at lamperne ”taler sammen”, således at de lamper foran den man passere også tændes. Trygglampen er omkostningseffektiv og helt selvforsynende med energi, da solcellerne i lamperne oplades via sol- og dagslys. Bevægelsessensorerne aktiveres kun af større genstande, så som mennesker og biler, og slukker ingen efter 1-1,5 minutter – hvilket nedsætter lysforureningen og er godt for dyrelivet.

  • Miljøvenligt
  • Intet behov for kabelgravning
  • Miljøvenligt
  • Klare vinteren til UG
  • Øger trygheden
  • Godt for dyrelivet

✔️ Vi tilbyder også hybrid løsninger.

✔️ Eftermontering af solceller på eksisterende pæle er også en mulighed.

Ønsker i at fortsætte processen, så sender vi et skriftligt tilbud til jer, og såfremt det godkendes, så varetager vi hele processen derfra. Vi har vores eget erfarne team, der kan klare alt fra udgravning til kabler, kabel trækning og reetablering. Vores elinstallations partner, med 17års erfaring på området, varetager elinstallationerne og får lyset på jeres kirke og/eller kirkegård til at funkle.