MERE INFORMATION

Efter den tragiske dødsulykke i København i juni 2016 er der kommet mere fokus på sikring af stenene på de danske kirkegårde.

Der er flere forskellige måder at sikre stenene på. Målsætningen for Trygg ApS er at udføre et stykke arbejde af høj kvalitet og til en konkurrencedygtig pris.

Vi arbejder med faste priser. Hos os er en aftalt pris gældende. Skulle en sag blive mere omfattende end først forventet udskrives ingen ekstra regninger.

Vi dækker hele Danmark og kommer gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi viser hvordan vi sikrer stenene. Giv os et ring i dag eller send os en e-mail så vi kan booke et møde.

Den ene af de metoder vi benytter til at sikre stenene på, er den mest brugte metode i Sverige. Denne metode er usynlig og har rigtig mange fordele. Sikring af gravstene og monumenter i Sverige har været i gang siden 2011, og metoden er anvendt på ca. 80% af alle de sikrede sten i Sverige.

Den anden metode vi benytter er mere budgetvenlig, men kan kun benyttes på sten til 120cm, denne metode kan ses på bagsiden af stenen.

Arbejdet udføres altid af minimum 2 personer.

Kontakt os

Skriv os en besked allerede i dag og vi kontakter jer indenfor 24 timer.